rushy.dk
blank
 
© Rushy Rashid Højbjerg 
Seneste Nyt
RSS

Seneste nyt fra rushy.dk

30. januar 2009

Hej

Her er mit perle-pip!

Jeg er også en perle…

 

Jeg har meldt mig ind i Facebook-gruppen ”Jeg er også en perle…”, kunne simpelthen ikke lade være. Jeg synes den specifikke betjent fortjener ros for at udvise et stort overskud ved at holde hovedet KOLDT. Han kunne have brugt mange nedsættende ord for at mane demonstranten til ro. Men han valgte at bruge situationen positivt og i stedet udvide det danske sprog med en sprog-”perle”. Havde nogen kaldt mig en perker, var jeg blevet stiktosset. Men ordet ”perle” klinger helt anderledes positivt i mine ører.

 

Kært barn har mange navne: fremmedarbejder og gæstearbejder, indvandrere, andengenerationsindvandrere og 2.g’ere. Og de politisk korrekte: Nydansker, person med anden etnisk baggrund end dansk, efterkommer, etniker, dansk-et eller andet.

Og nu det sidste skud på stammen: ”En perle”.

 

Jeg bruger ordet ”paki-daner” nogle gange for at indikere, at jeg er lidt af begge dele. Men jeg må sende min dybeste tak til Københavns Politi for at have givet mig et nyt udtryk, som er langt bedre end det, jeg selv kunne komme på. ”Perle” går rent ind i mit hjerte. Derfor har jeg ikke noget i mod at proklamere højt, at fra nu af er jeg sgu en perle.

Go' weekend.

kh Rushy