rushy.dk
blank
 
© Rushy Rashid Højbjerg 
Seneste Nyt
RSS

Seneste nyt fra rushy.dk

Hejsan,

Det er et stykke tid siden, at jeg har haft tid til at opdatere denne side. Men jeg har ikke ligget på den lade side siden sidst!

Først en hilsen til alle de mange gymnasie-elever, der skal til eksamen i denne uge. Jeg er ved at drukne i jeres henvendelser i denne tid. Jeg kan desværre ikke besvare alle jeres mails personligt. De fleste af de spørgsmål I har bedt om svar på, kræver blot at I læser mine bøger. Over tre bøger har jeg i detaljer redegjort for mine tanker om det at vokse op i Danmark med min baggrund.

Så jeg vil ønske jer alle rigtig meget held og lykke med jeres eksaminer.  

Og så til mine opdateringer:

I dagens Berlingske Tidende har jeg en artikel i om den pakistanske ambassadør, som også kan kan læses på følgende link: http://www.berlingske.dk/article/20090530/danmark/90530024/

Det er fedt at møde et menneske, der giver håb. Ambassadør Fauzia Abbas er med til at tegne billedet af de pakistanske kvinder, der i det stille kæmper både for sig selv - sin familie og sit land på sin helt personlige måde. Det har været en fornøjelse at tale med hende.

Derudover har jeg opdateret mine klummer til Oestrogen.dk . Den seneste handler om kærestevold bland de 16-24-årige. Det er et ret så overset problem, da næsten 17.000 unge mennesker udsættes for det hver år.

LOKK - Landsorganisationen for Kvinde Krisecentre har lige startet en kampagne, som er værd at tjekke ud - både som ung, forældre og ikke mindst underviser. Adressen er: www.hjerteogsmerte.dk

For at springe lidt i det, så har jeg også haft gang i et par madartikler.

Denne måneds Samvirke bringer en artikel om min kogebog over fire sider. Man kan læse den på www.samvirke.dk eller få bladet i Coops butikker.

Derudover er der også hjælp at hente, hvis man mangler inspiration til sommerens mange grill-fester.

Mad og Bolig bladet  bringer i denne måned en reportage på syv sider med opskrifter på pakistansk grill-mad.

Ha en skøn Pinse-ferie.

knus Rushy