rushy.dk
blank
 
© Rushy Rashid Højbjerg 
Seneste Nyt
RSS

Seneste nyt fra rushy.dk

Hej så virker min mail igen

Og så en kommentar til Super Best og deres løgne om Halalkød til Oestrogen.dk.

kh Rushy

Super Best lyver om Halal kød

MANDAG 26.10.2009 14:10 - AF RUSHY RASHID

For et par måneder siden så jeg en kæmpe annonce i min lokalavis, der i den grad fik mig til at spærre øjnene op – på den positive måde. Overskriften var: Glædelig Ramadan, og derunder var der en lang liste over varer, som man kunne tilbyde folk, der går op i Ramadanen.
Og op til den uge, hvor ramadanen startede, ville Super Best lave et stort torv med alle mulige varer, bl.a. kunne man også købe halalkød. 

Blev positivt overrasket
Jeg blev glad for at se den annonce, fordi jeg for første gang følte mig inkluderet som forbruger med en særlig holdning til mad. Det havde jeg ikke set før. På grund af min baggrund og opdragelse som muslim, så følger jeg i det store hele muslimske forskrifter for mad.

Jeg handler typisk kød hos min halalslagter i den anden ende af byen, hvor jeg køber stort ind til en hel måned ad gangen – både for at spare tid, men også for at sikre at jeg får det rette kød. Men simpelthen også fordi han har et utroligt stort udvalg og kødet er altid lækkert.

Jeg er ikke rigid
Men jeg er ikke rigid, jeg springer også over hvor gærdet er lavest en gang imellem.Som mor til to børn, der både går i skole og til fem forskellige aktiviteter i deres fritid, så sker det også for mig at planlægningen skrider, og jeg når ikke forbi min slagter.

Så går jeg på kompromis, og jeg kan sagtens finde på at gå i mit lokale supermarked. Hvis jeg kan tage ud at spise på en restaurant, der ikke er halal, så kan jeg vel også købe kød i supermarkedet, tænker jeg.

Snyder med kød
Der, hvor jeg handler, ligger der en Føtex og en Super Best lige overfor hinanden. Siden august har jeg valgt at handle i Super Best, fordi jeg synes, at Super Best skulle belønnes for at gøre noget særligt for mig, når jeg nu stille særlige krav som kunde.

Så er det da noget f…….. svineri, at opdage at Super Best i den grad snyder mig så det driver. Ikke nok med at de ompakker gammelt kød, de sjusker også med forskellige typer af kød, som bliver blandet sammen i en stor pærevælling.

Kynisk forretning
Jeg bliver så edder rasende over Super Best’s kyniske måde at drive forretning på. Det er så fejt og i den grad mangel på respekt og et tillidsbrud. Super Best mister en god kunde på den konto, men deres stunt splintrer også min tillid til at købe kød i alle almindelige supermarkeder.

Fra nu af holder jeg mig til min halalslagter. Det er et tilbageslag for integrationstilliden. Næste gang jeg ser en annonce, der virker inkluderende og som fedter for mig med