rushy.dk
blank
 
© Rushy Rashid Højbjerg 
Seneste Nyt
RSS

Seneste nyt fra rushy.dk

Jeg har i dag en kommentar med i Berlingske Tidende om situationen i Pakistan efter terrorangrebet mod vores ambassade i Islamabad. Du kan læse indlægget på følgende link:

http://www.berlingske.dk/article/20080607/kommentarer/706070027/

eller også kan du se hele indlægget under: "Medier" - derefter: "skrevet af mig".

Til denne artikel har jeg fået følgende kommentar. Jeg vedlægger også mit svar.

kh Rushy


From:
To: kontakt@rushy.dk
Subject: artiklen i dagens berlingske
Date: Sun, 8 Jun 2008 17:24:05 +0200


Kære Rachy Rashid !
Har med interesse læst din artikel i dagens Berlingske Tidende. At jeg henvender mig, skyldes det du skriver om arbejdsløse pakastanere og mangel på arbejdskraft. Og hvor jeg opfatter dig som talskvinde for indvandring.
Beskæftiger vi os dybtliggende med emnet: "Mangel på arbejdskraft i DK og uddannede i Pakistan", så må det allerbedste set ud fra en kulturel og global synspunkt være,
at det er den virksomhed, der mangler arbejdskraft, som flytter "emigrerer". Ved en sådan etablering skabes der en afsmittende effekt til de lokale omgivelser. Noget der ikke sker, hvis det er arbejdskraften som flyttes.
Det var så noget for dig at tænke over fra en gammel DKer.
Med venlig hilsen
Peder Enggaard
--------------------------------------------------------------------------------

RE: artiklen i dagens berlingske‏
From: Rushy Rashid Højbjerg
Sent: Sunday, June 08, 2008 7:00:28 PM
To: Peder Enggård

Kære Peder Enggaard
Tak for din kommentar. Jeg er ikke tilhænger af hoved- og halsløs indvandring. Jeg er optaget af dialog og samarbejde og udbredelse af den danske demokrati-model, med alt hvad det indbærer af ligestilling og ytringsfrihed.
Jeg skriver: "Hvis vi rekrutterer målrettet, kan vi få fat i folk med den rette motivation for at yde deres bedste til vores samfund."
Og hvis der er virksomheder, der har lyst til at outsource til Pakistan, gerne for mig. Det vil også være rigtig godt. Så får vi nemlig også sat en-til-en-dialog i gang.
mange hilsner
Rushy

-------------------------------------------------------------

2. juni