rushy.dk
blank
 
© Rushy Rashid Højbjerg 
Mine bøger
RSS

Om mine bøger

På denne side kan du læse nogle af reaktionerne på mine bøger. Men det er KUN de mails og kommentarer, som afsenderne har givet tilladelse til, som bliver lagt ud.

Har du noget på hjertet så skriv endelig. Jeg læser alle mine mails.

kh Rushy

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Monday, September 15, 2008 8:16:28 PM
To:  kontakt@rushy.dk 

Hej Rushy!
 
Jeg ved selvfølgelig godt, at du får en hel masse mails, men jeg håber alligevel du også får læst min! Nå men jeg vil bare sige, at jeg synes du er helt fantastisk og bare for sej! Som du kan se på mit navn, så er jeg også pakistaner. Og jeg er rigtig stolt af at du også er det. Altså hva skal man sige, du har jo nok hørt det hele 1 million gange før! Men jeg synes bare du er en fighter og noget helt specielt.

Altså alt det du har gennemgået og ikke mindst den kamp du gennemgik for dit ægteskab og kærligheden til din mand. Bare smukt. Og så vil jeg bare sige at dine bøger er en sand fornøjelse at læse. Har ønsket at læse dem i et par år, men jeg glemte det igen desværre.. Så her for nogle måneder siden, så jeg din nye kogebog med pakistansk mad. Og så kom jeg i tanke om dig igen, og tænkte ej nu skal jeg lige få læst hendes bøger. Det "skal" man jo nærmest som ung pakistansk kvinde i Danmark!:) Og jeg har også fået dem anbefalet tidligere.

Nå men så gik jeg sjovt nok i gang med nummer 2 "Bag Sløret" først og ja læste den på under 2 uger.. Super god. Og så er jeg lige blevet færdig med ny klassikeren "Et Løft Af Sløret" i dag faktisk. Også rigtig god læsning. Nu mangler jeg så bare "Du Lovede Vi Skulle Hjem" og den glæder jeg  mig også bare rigtig meget til. Især fordi det jo er en roman og ikke som de 2 første.. Er sikker på den er mindst lige så god. Og så til sidst vil jeg også bare sige, at jeg har købt din nyeste bog, kogebogen og den er bare super flot. Og jeg glæder mig til at komme igang med alle de lækre opskrifter.. Det er jo praktisk at ha' sådan en pakistansk/dansk kogebog, igen som ung pakistansk kvinde i DK. Jeg tror også der er mange der sætter pris på, at du har skrevet den.

Så ja rigtig mange gange tak, bare fordi du er den du er. Der burde være flere som dig.:) Og tusind tak for dine bøger. Så vil jeg bare ønske dig alt held og lykke i verden og håber du får alle dine drømme opfyldt. For det fortjener du virkelig! Du må have det rigtig godt. Og så må du endelig blive ved med at skrive bøger.. For du har i hvert fald en meget dedikeret fan lige her!
 
Venlig hilsen Nabila